Herman (Financieel Administratief Medewerker)

Met Herman haal je een enorm ervaren kracht binnen. Hij heeft een diploma in moderne bedrijfsadministratie. Daarnaast mag Henk volgend jaar zijn 25 jarig jubileum als boekhouder vieren! In die tijd heeft voornamelijk een all round functie vervuld. Zo kan hij de maandafsluiting doen, jaarrekeningen opstellen, balansdossiers opmaken, liquiditeitsbegrotingen opmaken en operationele werkzaamheden aangaan de crediteuren en debiteurenadministratie uitvoeren. Herman werkt graag secuur en wil op die manier graag fouten voorkomen. Zodat het werk in een keer goed wordt uitgevoerd. Vanwege overcapaciteit bij zijn huidige werkgever is er vaak niet veel te doen op de financiële afdeling. Stilzitten is niks voor hem en om die reden is hij op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij weer lekker kan doorwerken. 

Herman is een open persoon en vertelt graag over zijn werk en zijn hobby's. Hij is een echte team player. Als ervaren medewerker heeft hij vaak andere mensen ingewerkt. Henk vindt dit ontzettend leuk. Het gegeven dat mensen die hij heeft ingewerkt op een bepaald moment zelf op eigen benen gaan staan geef hem energie. 

Herman heeft een opzegtermijn van een maand. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Functie

Financieel Administratief Medewerker

Leeftijd

43

Woonplaats

Nederlands en engels goed

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands Woord: N/A Nederlands Geschrift: N/A Engels Woord: N/A Engels Geschrift: N/A Duits Woord: N/A Duits Geschrift: N/A Frans Woord: N/A

Computervaardigheden

Ms office: Word, Outlook, Excel, Power point Overige: Account view, Access, Navision, Unit 4